Hyresrätter, bostadsrätter, radhus och hotell. Vi bygger med stor omsorg för både den boende och byggnadens helhetskoncept. Alla våra byggnader genomsyras av smarta lösningar och vårt sätt att bygga garanterar hög kvalitet, god design och en snabb och konstandseffektiv produktion.

leb-taby-park-torg-01_fk
Täby Boulevard

Täby Boulevard

Täby Boulevard blir en del av den nya stadsdelen Täby Park. Här bygger vi som totalentreprenör åt Titania AB ett helt kvarter där gestaltning och arkitektur är framtagen av Wingårdhs Arkitekter. Projektet består av 220 moderna lägenheter och 6 exklusiva stadsradhus. Mot torget skapas lokaler för restauranger och butiksverksamhet. En stor del av taket blir ett grönskande sedumtak som kan ta upp regnvatten.

Vårt effektiva byggsystem med prefabricerade lägenhetsmoduler medger inte bara kort byggtid, utan tillåter också en stor flexibilitet i gestaltningen, i detta projekt används bland annat sju olika fasadmaterial.

Uppdragsgivare totalentreprenad: Titania.

 

 

201118_exterior_view_final_low_res
Solitär i Luthagen, Uppsala

Solitär i Luthagen, Uppsala

Solitär är en bostadsrättsförening helt skapad efter tidens nya behov. 107 väldesignade lägenheter (1:or och 2:or) med egen balkong, altan eller takterrass. Entrélounge med café och vinbar, samt extra utrymme för de boende med ett orangeri och terrass på taket, ger möjligheter för samvaro eller extra yta för hemmakontor. Verkstad för att laga cykeln, garage med laddplatser, trädgård med grillplats, yogadäck och utegym. Byggtid ca 12 månader. Solitär är ritat av Andreas Martin-Löf Arkitekter. Inflyttning sommaren 2022.

salem_aart-vis_1-2
Salem Centrum

Salem Centrum

Ett av New-Livings projekt som är i startskede, är att i en grupp av andra fastighetsutvecklare, HSB och Balder, vara med och utveckla nya bostadskvarter i Salems centrala delar. Byggnationen är framtagen med mycket känsla och en stark miljökoppling. Detta förstärks av husens exteriöra träfasader med spännande detaljer. Här har New-Living tillsammans med de kreativa och innovativa medarbetarna på AART-arkitekter använt byggsystemet för att skapa en effektiv och inbjudande byggnad. Kvarteret särpräglas av en skyddad och trygghetsskapande innergård med mycket ljusa material och främst trä, men även sedumtak. Kvarteret kommer att innefatta ca 80 lägenheter på 1-4 ROK med en boendeyta på mellan 28 till 87 kvadratmeter per lägenhet. Arbetet med att ta fram detaljplan pågår för närvarande och tidplanen anger start för nybyggnation under andra halvan 2024. Byggtiden blir ca 18 månader.

screenshot-2022-12-13-at-11-10-34
Ten Hotel

Ten Hotel

Modernt hotell om 194 rum drivet av hotelloperatören Ten Hotel. Samtliga rum med skjutglasparti och balkong. Här finns även studios med mindre kök och connecting-office om man vill ha eget kontor i anslutning till sovrummet. Prisvärt premiumboende med toppmodernt gym och bastu. Stor loungeyta, restaurang och café. Enastående tillgänglighet och skyltläge direkt invid E4 i Upplands-Väsby. Färdigställt 2021.

”Jag ser modulärt byggande som en möjlighet snarare än som en begränsning. När jag fick höra idén om att skapa ett nytt hotellkoncept, som var hållbart och klimatsmart, och få bidra till en bättre och prisvärd upplevelse, öppnades en möjlighet till att skapa en ny och annorlunda arkitektur med New-Livings egenutvecklade byggsystem.  Det ska inte behöva vara dyrt för att bo bra borta.”

Arkitekt, Andreas Martin-Löf.

veddesta
Veddesta

Veddesta

Long-stay hotell med 153 gästrum. Två huskroppar sammanknutna med utrymmen för reception, café, konferensavdelning och gym. Färdigställt våren 2018. Arkitekt, Andreas Martin-Löf.

cam01-3-1
Upplands Väsby

Upplands Väsby

92 yteffektiva och välplanerade bostadsrätter med hög kvalitet i design och materialval ritat av Andreas Martin-Löf. Den U-formade huskroppen rymmer även tre affärslokaler, gemensamma tvättstugor och garage. Första spadtag den 30e maj 2018 och inflyttning i alla lägenheter ägde rum redan 7 månader senare.

snabbahus_racksta_1
Råcksta

Råcksta

247 lägenheter i fyra huskroppar. Varje lägenhet har en egen balkong och platsritad bokhylla som rumsavskiljare för sovalkoven. Trevliga gemensamhetslokaler, tvättstugor och allmänna ytor. Även detta ett Snabba Hus-projekt, inflyttning hösten 2019.

Snabba Hus i Råcksta var finalist i kategorin Årets Stockholmsbyggnad 2020 och New Living var dessutom finalist till Guldhemmet 2020 för projektet.

brommaracksta_new2
Norra Ängby

Norra Ängby

134 välplanerade hyreslägenheter med integrerad balkong på Bergslagsvägen i Norra Ängby. Gemensamhetslokaler, tvättstugor och allmänna ytor i bottenvåningen. Inflyttning 2020 i projektet Snabba Hus.

screenshot-2022-12-08-at-13-42-54-2
Västberga

Västberga

280 ytsmarta lägenheter i sex huskroppar som omger en trevlig gård. I bottenvåningen finns ett antal större familjelägenheter, förråd, tvättstuga, cykelparkering och flexibla studios för events och annat. Projektet färdigställdes 2016 inom konceptet Snabba Hus.

Projektet och arkitekten Andreas Martin-Löf tilldelades 2017 det prestigefulla arkitekturpriset Nordic Architecture Fair Award för Västbergaprojektet.

screenshot-2022-12-13-at-12-06-12
Knivsta

Knivsta

New Livings första projekt med prisvärda bostadsrätter ritat av Andreas Martin-Löf. Bostadsrättföreningen Eda 1 består av 124 välplanerade ettor med egen balkong och platsbyggd förvaring. Färdigställt 2014.